FORGOT YOUR DETAILS?

Proizvodnja

Proizvodnja velikih brojeva za dame - Gattolini


 

Proizvodnja-velikhh-brojeva1Pored maloprodaje Gattolini se bavi i proizvodnjom velikih brojeva odece za dame. U našem butiku u TC Banjica uvek možete pogledati modele za punije dame, veličine XXL-XXXL.

Proizvodnja, veleprodaja i maloprodaja odeće za dame punijeg stasa su tri osnovne delatnosti modne kuće Gattolini.


Proizvodnja garderobe za dame

Naši modni kreatori svakodnevno izlaze u susret zahtevnim kupcima, tako što svaki model bilo da su pantalone, haljine, košulje, bluze za punije dame, savršeno odgovaraju bilo kojoj ženi punijeg stasa. Dugogodišnje iskustvo u oblasti proizvodnje odeće velikih brojeva nas je naučilo na šta treba obratiti pažnju što se tiče krojeva, zatim kako pokriti neke nedostatke a izraziti atribute. 

Stalne mušterije odece za punije dame sa oznakom Gattolini su mnogi butici širom Srbije. Uspevamo da ovoliko godina zadržimo kvalitet i stalne kupce i uvek težimo da pridobijemo nove u čemu i uspevamo. Ono što nas čini posebnim je ljubav prema ovo poslu, ljubav prema modi i stalno traganje za nečim inovativnim u svetu modnih kreacija.


                                                                                                                Naša misija

proizvodnja velikih brojeva

Proizvodnja - Gattolini

Težimo ka tamo da proizvodnja velikih brojeva modne kuće Gattolini postane među vodećim u ovoj obllasti u Srbiji a i šire. Želja nam je i trudimo se da ovaj posao koji smo dugo godina sa velikom pažnjom negovali i unapređivali ulagajući u najnovije mašine, zapošljavajući stručne modne kreatore i ostali kadar, opstane još dugo godina i ostavi traga u srpskoj modi.

Proizvodnja velikih brojeva za punije dame je za nas uvek bio odgovoran posao i veliki izazov. Vremenom smo savladali tehniku i znamo šta je potrebno i na koji način na ženi sakrtiti a koje atribute iskazati.

Veoma smo zadovoljni, jer je činjenica da Gattolini garderoba za puniji stas ostavlja velikog traga u srpskoj modi i verujemo da će proizvodnja modnih kolekcija ići isključivo uzlaznom linijom. 


Za butike

Proizvodnja konfekcije za žene sa onakom Gattolini je namenjena svim vrstama potrošača. Naše modne kreacije koje možete

Proizvodnja velikih brojeva

Gattolini Proizvodnja

pogledati u butiku Gattolini, takođe su izložene i širom srbije po raznim poznatim buticima koji se bave prodajom garderobe za krupnije dame. Preko nas možete poručiti veće količine proizvoda po pristupačnim povoljnim cenama i garantujemo da ćete imati uspeha u prodaji garderobe marke Gattolini.

Naši proizvodi mame osmeh svim damama punijeg stasa na prvi pogled. Modeli su prelepog dizajna, raznovrsnih boja za svačiji ukus, a ono što je najbitnije, svaka žena se oseća kao da je model krojen baš za nju, jer iskustvo nas je naučilo na koji način da radimo krojeve za Gattolini modele. Kontaktirajte našu veleprodaju, pogledajte naše modele haljina, pantalona velikih brojeva, bluza, sakoa, tunika, džempera, izložite Gattolini modele u Vašem butiku i videćete da kvalitet pokazuje više od reči, praksa je do sada tako pokazala.


Konfekcija za žene Gattolini

Konfekcija za punije dame Gattolini odiše pozitivnom energijom što naši stari kupci veoma dobru znaju. Uvek se trudimo da proizvodimo nešto novo, inovantno, da iznenadimo mušterije i da ostavimo traga u srpskoj modi. Ovaj posao radimo iz ljubavi već dosta godina, zato i jesmo uspešni. Proizvodnja velikih brojeva Gattolini se odvija u našem poslovnom prostoru u Beogradu na Banjici, posedujemo više modernih mašina i odlične modne kreatore koji svakodnevno smišljaju nova inenađenja za dame punijeg stasa.


Butik za punije dame Gattolini

U butiku Gattolini su uvek izloženi svi naši modeli, tako da ih uvek možete pogledati, probati i izabrati odgovarajuću garderobu za Vas.


Veleprodaja

Modna kuća Gattolini, pored maloprodaje i proizvodnje, bavi se i veleprodajom garderobe za žene. Pozovite nas, ulepšajte Vaš butik, poslujte uzlaznom linijom sa gattolini modnom konfekcijom.


 

 

TOP